Ma Xiu Jia

Verbouwingen

10 September 2006

Het verheugd me je te kunnen vertellen dat er vernieuwingen aan het gebeuren/gebeurd zijn. Je ziet ongetwijfeld al dat de site er anders uitziet. Je zou blind moeten zijn om het niet te zien; de kleuren zijn misschien wat, ahum, fel. En hoewel die kleuren niet het belangrijkst zijn, en het nieuwe uitzicht dat ook niet is, had toch met enige trillende gaarnte je reacties over dit alles had ontvangen. Vergeet niet hier of daar op de reageer-link te drukken waarmee mijn site gepeperd is.

Er zijn de laatste paar dagen heel wat nieuwe foto's op dit webboek belandt. Je kunt ze vinden door hier te klikken, of bovenaan, op de link die redelijk beschrijvenderwijs 'tibet' werd gedoopt. Echter, mocht mijn site te traagzaam blijken, en je de foto's slechts wenend en klagend kan zien voorttrekken, een witte wagen gelijk, wel, dan kun je ze ook bekijken op de pijnlijk modieuze site Flickr.

Overigens, een lopende blaam voor mijn pietelijke site is het feit dat ik al ruim twee-en-een-half jaar beweer dat ik in Anshan woon. Laat het geweten zijn dat dat niet juist is. Een lang verhaal en een paar uur onaangenaamheid staan tussen mij en die staalstad in het noorden des lands. Ik woon, en heb gewoond, sinds ik naar dit grote land verhuisde, in de oostelijke stad Ji Nan (hoofdstad van de snakelijke provincie Shandong). Ter penantie kleef ik hieronder een satellietfotootje waarop mijn tegenwoordige woonst te zien is.

Mijn thuis
Een satellietfoto van het Railway Polytechnic Institute in Jinan. Het zal ongetwijfeld de weetgrage bezoeker aan mijn site verheugen te weten dat mijn thuis zich in het roodomrande gebouwtje bevindt.

Contact | Thuis